Bogstadveien 64 – Super sentralt serveringslokale på Majorstuen

Bogstadveien 64, 0366 Oslo
 

Type lokale
  • Butikk/Handel
  • Areal: 330 m²
  • Bruttoareal: 338 m²

 

Fasiliteter
  • Aircondition
  • Sentralt
  • Vaktmester-/vektertjeneste

 

Arealspesifikasjon
kvm/ant. Etg Beskrivelse
330 kvm 1 Butikk

 

Beliggenhet

Svært sentralt beliggende serveringslokalet i Bogstadveien med umiddelbar nærhet til Majorstuekrysset. Veldig godt footfall, med fantastisk eksponering mot gaten.
 

Beskrivelse

Bogstadveien 64 har en meget sentral og god beliggenhet i en av Oslo´s mest attraktive handlegater. Området er tett befolket og ca. 80% av befolkningen er mellom 19 og 65 år. Nærområdet består i all hovedsak av boliggårder med butikk og serveringslokaler i 1. etasje som skaper et godt miljø for utadrettet virksomhet. Lokalet har god eksponeringene mot Bogstadveien som er godt trafikkert av gående, trikk og biler. Eiendommen ligger nær det meste med buss, trikk og T-bane i umiddelbar nærhet.
 

Inneholder

Et spennende serveringsareal med mange muligheter og god eksponering mot Bogstadveien. Lokalet har tidligere vært leid ut til restaurantdrivere med god trackrecord. Lokalet inneholder moderne kjøkkenfasiliteter og romslig kjølerom.

Lokalet er romslig og egner seg svært godt til servering med plass til opp mot ca. 200 gjester. Toalettene er modernisert i nyere tid og holder god standard.

Lokalene står klare for ny leietaker og riktig driver kan starte opp raskt!
 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 215
Bruksnr: 38

 

Ta kontakt for å avtale visning:

Jas Kahlon

administrasjon@dillaholding.flywheelsites.com
+47 909 22 150

Scroll to Top